Snowy Rainbow Scheepjes Christmas Tangle MAL garen pakket + leuke verrassing.

Snowy Rainbow Scheepjes Christmas Tangle MAL garen pakket + leuke verrassing.
Snowy Rainbow Scheepjes Christmas Tangle MAL garen pakket + leuke verrassing.
0 Review | Review toevoegen
De Christmas Tangle MAL is een feestelijk project voor crafters met een gemiddeld haakniveau, waarbij gebruik wordt gemaakt van de slimme interlocking haaktechniek.
€ 105,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Snowy Rainbow Scheepjes Christmas Tangle MAL garen pakket

Over de Make-A-Long

De Christmas Tangle MAL is een feestelijk project voor crafters met een gemiddeld haakniveau, waarbij gebruik wordt gemaakt van de slimme interlocking haaktechniek. De Christmas Tangle Blanket is speciaal voor deze Scheepjes MAL ontworpen door Astrid Schandy met Scheepjes Catona. Er zijn twee kleurstellingen om uit te kiezen. De eerste heeft een sneeuwwitte achtergrond met sprookjesachtige regenboogkleurige motieven in de vorm van feestelijke lampjes. De tweede heeft een groene achtergrond, welke een kerstboom voorstelt, met lampjes in prachtige kleuren. Astrid zal ook voorbeelden van alternatieve kleuren geven om handwerksters te inspireren die liever hun eigen palet kiezen. De Christmas Tangle Blanket kan ook gemaakt worden met andere garens: Cotton 8, Scrumptious en/of Colour Crafter en Terrazzo, meer informatie leest u verderop in deze email.

Patroon & Support

Het Christmas Tangle Blanket patroon is verkrijgbaar in het Nederlands en Engels (UK en US terminologie) via Astrid's Ravelrypagina voor ongeveer € 13,-. Gedurende de MAL van 5 oktober t/m 1 november biedt de kortingscode 'ScheepjesMAL' 30% korting op de aankoop van het haakpatroon.

Deelnemers krijgen de kans om zich de interlocking haaktechniek eigen te maken voordat de MAL begint. Op 28 september publiceert Astrid een gratis oefenpatroon en begeleidende instructievideo's, welke te vinden zijn op scheepjes.com. Net als tijdens iedere Scheepjes Make-A-Long zullen ook dit keer de ervaren Scheepjes Moderators en Admins, net als de Scheepjes Community hulp en steun bieden zodat deelnemers gezamelijk kunnen genieten van dit mooie project.

Kleur A: 527 Midnight x 21 bollen
Achtergrond: 105 Bridal White x 17 bollen
Lampje K1: 390 Poppy Rose x 1 bol
Lampje K2: 389 Apple Green x 1 bol
Lampje K3: 281 Tangerine x 1 bol
Lampje K4: 208 Yellow Gold x 1 bol
Lampje K5: 384 Powder Blue x 1 bol
Lampje K6: 519 Freesia x 1 bol
Lampje K7: 282 Ultraviolet x 1 bol

Haaknaald: 3 mm of benodigde maat voor juiste stekenverhouding

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.