Landscapes Tunisian MAL Scheepjes

Landscapes Tunisian MAL Scheepjes
Landscapes Tunisian MAL Scheepjes 
 
De kleuren, lijnen en texturen van het Zweedse landschap gaven ontwerper Martin Up North de inspiratie voor de uit warme aardetinten bestaande Landscapes Shawl.
De zachte kleuren van het duurzame Scheepjes Scrumptious garen geven een subtiel gemêleerd effect en voegen tegelijkertijd textuur toe aan een prachtig geometrisch Tunisch haakpatroon.
Kies een van Martins kleurstellingen of stel je eigen kleuren samen en laat je inspireren door je omgeving; je uitzicht, een park of wat je al wandelend ziet.


In Het Kort:
wanneer: 
24 mei - 14 juni waar: Scheepjes Officiële Facebook Groepen techniek: tunisch haken - entrelac gebruikt garen: Scheepjes Scrumptious alternatief garen: Scheepjes Metropolis
 
Door het gebruik van de entrelac techniek kunnen lange, rechte, reguliere haaknaalden worden gebruikt. Deelnemers die Scrumptious gebruiken hebben hiervoor haaknaalden van 4.5mm, 5mm en 5.5mm nodig (of de benodigde maten om aan de stekenverhouding te voldoen). Voor de deelnemers die de voorkeur geven aan het haken met Scheepjes Metropolis wordt alle informatie gedeeld in de blogpost van Martin op 3 mei. Deze versie meet 120 x 160cm en zijn haaknaalden nodig met de maten 4mm, 4.5mm en 5mm.

Tijdens de MAL zal Martin iedere woensdag relevante blogpost delen via zijn website, inclusief foto’s en video tutorials. Zoals bij iedere MAL, zullen onze ervaren moderators en admins in de officiële Scheepjes Facebookgroepen ondersteuning bieden tijdens en na de MAL.
https://martinupnorth.com/