Scheepjes Christmas Tangle MAL

Scheepjes-Christmas-Tangle-MAL
Scheepjes Christmas Tangle MAL
 
De dagen worden korter, ‘s ochtends vriest het al een beetje, we beginnen langzaam te denken aan de feestelijkheden van komend seizoen... Met de kerst voor de deur is het de perfecte tijd van het jaar om comfortabel zittend op de bank een nieuwe deken te haken. Voor jezelf of om iemand anders gelukkig mee te maken! PRESS PACK www.scheepjes.com De Christmas Tangle MAL is een feestelijk project, voor crafters van gemiddeld niveau, waarbij gebruik wordt ge-maakt van een slimme interlocking haaktechniek, speciaal gecreëerd voor deze Scheepjes MAL door Astrid Schandy. Er zijn twee kleurstellingen om uit te kiezen. De eerste heefteen sneeuwwitte achtergrond met sprookjesachtige regen-boogkleurige motieven in de vorm van feestelijke lampjes. De tweede heeft een groene achtergrond, welke een kerstboom voorstelt, met lampjes in prachtige kleuren. Astrid zal ook voorbeelden van alternatieve kleuren geven om handwerksters te inspireren die liever hun eigen palet kiezen. Gemaakt met Catona; Scheepjes’ zijdezachte 100% Gemerceriseerde Katoenen garen; het natuurlijke, ademende materiaal voelt zeer comfortabel aan en is geschikt om te gebruiken in projecten voor baby’s. De grote hoeveelheid aan kleur maakt dit project makkelijk aan te passen aan de kleuren van je interieur. De Christmas Tangle Blanket kan ook gemaakt worden met andere garens: Cotton 8, Scrumptious en Terrazzo. Catona en Cotton 8 zijn Fingering weight, Scrumptious en Terrazzo zijn DK weight: respectievelijk een blend gemaakt met gerecyclede plastic flessen en een Recycled Wool blend.
Voor meer informatie scroll naar beneden.


Patroon & Support

Het Christmas Tangle Blanket patroon is verkrijgbaar in het Nederlands en Engels (UK en US terminologie) via Astrid's Ravelrypagina voor ongeveer € 13,-. Gedurende de MAL van 5 oktober t/m 1 november biedt de kortingscode 'ScheepjesMAL' 30% korting op de aankoop van het haakpatroon.

Deelnemers krijgen de kans om zich de interlocking haaktechniek eigen te maken voordat de MAL begint. Op 28 september publiceert Astrid een gratis oefenpatroon en begeleidende instructievideo's, welke te vinden zijn op scheepjes.com. Net als tijdens iedere Scheepjes Make-A-Long zullen ook dit keer de ervaren Scheepjes Moderators en Admins, net als de Scheepjes Community hulp en steun bieden zodat deelnemers gezamelijk kunnen genieten van dit mooie project.

Wilt u zelf een pakket samenstellen van alternatieve garens?
Dit zijn de hoeveelheden die nodig zijn:

 

Scheepjes Scrumptious

Afmetingen deken: ongeveer 140 x 170 cm met een 4 mm haaknaald

Kleur A: kleur naar keuze x 10 bollen

Achtergrond: kleur naar keuze x 8 bollen

Lampjes K1-K7: 2 bollen totaal (of 7 bollen voor verschillende kleuren lampjes)

 

Scheepjes Cotton 8

Afmetingen deken: ongeveer 130 x 160 cm met een 3 mm haaknaald

Kleur A: kleur naar keuze x 15 bollen

Achtergrond: kleur naar keuze x 12 bollen

Lampjes K1-K7: 4 bollen totaal (of 7 bollen voor verschillende kleuren lampjes)

 

Scheepjes Terrazzo

Afmetingen deken: ongeveer 140 x 170 cm met een 4 mm haaknaald

Kleur A: kleur naar keuze x 17 bollen

Achtergrond: kleur naar keuze x 13 bollen

Lampjes K1-K7: 4 bollen totaal (of 7 bollen voor verschillende kleuren lampjes)