Triptych Mandala MAL

Triptych Mandala MAL
Triptych Mandala MAL
 
Triptych betekent ‘gepresenteerd in 3 delen’ en dat inspireerde Scheepjes Blogger Esther van It's all in a Nutshell https://itsallinanutshell.com/  tot het ontwerpen van 3 mandala’s in unieke kleursamenstellingen en maten. De combinatie van verschillende haaksteken en oogstrelende kleurcombinaties biedt iedere crafter plezier, van avontuurlijke beginner tot meer gevorderde crafter. De drie ontwerpen, klein, middel en groot, beginnen op dezelfde manier en elke grotere maat borduurt voort op het zelfde patroon.

Het GRATIS patroon wordt gepubliceerd in 3 wekelijkse delen via Esther’s blog. Ook is het gehele patroon vanaf 3 augustus te koop als PDF via Ravelry voor € 3, voor wie de ontwerpster wil steunen.

Extra
Naast het patroon deelt Esther blogposts, waarin onder andere wordt uitgelegd hoe je een eigen kleurenpalet kunt maken en stap-voor-stap videotutorials gemaakt voor zowel links- als rechtshandigen.

Naast de 3 originele setjes zijn er nog 9 kleurencombinaties.
Natuurlijk kunt u ook de kleuren zelf kiezen https://www.debreibar.nl/Scheepjes-Catona de ringen zijn ook los te bestellen https://www.debreibar.nl/Dromenvangers-verschillende-maten