Scheepjes Downtown 411 Gallery Central

Scheepjes Downtown 411 Gallery Central
Scheepjes Downtown 411 Gallery Central
0 Review | Review toevoegen
Downtown is een slijtvast garen van 75% extra fijne merinowol en 25% nylon. Het garen is warm, heeft de ademende kwaliteit van wol, maar is dankzij het nylon slijtvast en gemakkelijk in onderhoud.
€ 7,85
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Scheepjes Downtown 411 Gallery Central


Downtown is een slijtvast garen van 75% extra fijne merinowol en 25% nylon in energieke gemêleerde kleuren. Het garen is warm, heeft de ademende kwaliteit van wol, maar is dankzij het nylon slijtvast en gemakkelijk in onderhoud. Die combinatie maakt Downtown bijzonder veelzijdig. Zo voelt het garen zacht aan en valt het mooi en soepel, zodat het ideaal is voor het breien of haken van kleding en modeaccessoires. En omdat Downtown daarnaast sterk en slijtvast is, is het ook zeer geschikt voor knuffelbeesten, woonaccessoires of sokken met interessante streeppatronen.

Qua kleur, garendikte en samenstelling sluit Scheepjes Downtown naadloos aan bij Metropolis, een garen in schitterende unikleuren. Dat biedt nog veel meer mogelijkheden, zoals truien of vesten met gemêleerde mouw- en halsboorden of gestreepte sokken met een effen hiel en teen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.