Truly Scrumptious Grapefruit Curd Tart 308 Scheepjes

Truly Scrumptious Grapefruit Curd Tart 308 Scheepjes
Truly Scrumptious Grapefruit Curd Tart 308 Scheepjes
0 Review | Review toevoegen
Scrumptious is een Premium Acrylgaren gemaakt van 50% Gerecycled Polyester en 50% Acryl. De geadviseerde naalddikte is 5.00mm. Bol van 100 gram heeft een looplengte van108 meter.
€ 3,25
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
 
Truly Scrumptious Grapefruit Curd Tart 308 Scheepjes

Scheepjes Truly Scrumptious is een Premium Acrylgaren gemaakt van 50% Gerecycled Polyester en 50% Acryl. De geadviseerde naalddikte is 5.00mm (stekenverhouding: 13 steken x 18 naalden tricotsteek is 10 x 10cm). Verkrijgbaar in 80 kleuren, in bollen van 100 gram (looplengte 108 meter).

Trakteer jezelf op Scheepjes’ meer duurzame garen collectie Truly Scrumptious! Geïnspireerd door toetjes van over de hele wereld hebben alle kleuren een naam waarvan het water je in de mond loopt. Laat je gaan met Key Lime Pie en Honeycomb Crunch, of geef je ogen de kost met de Blueberry Parfait! Aan de slag gaan met deze heerlijk zachte, smakelijke garens kan voelen als een guilty pleasure, maar dankzij de gerecyclede plastic flessen kun je haken, breien en craften met een rustig geweten.

Scheepjes Scrumptious en Truly Scrumptious zijn zuster-garens, ontwikkeld als onderdeel van Scheepjes’ weg naar een meer duurzaam gebruik van vezels binnen onze collecties. Ze bieden een groener alternatief voor de populaire Scheepjes Colour Crafter en Chunky Monkey garens. De nieuwe Scrumptious zusjes delen hun samenstelling en kleurenpalet en hebben ieder een eigen gewicht: Scheepjes Scrumptious heeft een DK gewicht, Scheepjes Truly Scrumptious is een Aran gewicht garen. De 80 kleuren, waarvan sommigen effen en anderen licht gemêleerd, maken de weg vrij voor verschillende creatieve toepassingen. Dankzij de fijne eigenschappen onderhoudsvriendelijk en hypoallergeen worden deze DK en Aran garens waarschijnlijk snel je nieuwe favoriete optie voor welk project dan ook! Of het nu gaat om handgemaakte knuffels, comfortabele dekens of kledingstukken en of je nu de voorkeur geeft aan breien, haken of punch needling; Scheepjes biedt meer dan genoeg opties om aan de slag te gaan met deze betaalbare en milieubewuste collecties.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.